Hoppa till sidans innehåll

Tack för denna säsong

24 MAJ 2022 07:55
Då har säsong 2021/2022 kommit till sitt slut. Tack till alla er föräldrar och barn som kom på årsmötet och säsongsavslutningen i söndags – jättekul att så många kunde vara med!
  • Skapad: 24 MAJ 2022 07:55

Tack alla duktiga spelare för att vi har fått träna med er under den här säsongen och ert engagemang under träningar och matcher! Även ett stort tack till alla er föräldrar som ställt upp som funktionärer och kört till bortamatcher under säsongen – utan er ingen Partille Basket. 

Under Kristihimmelsfärdshelgen kommer Partille Basket ställa upp med 2 lag, DU14 och HU15, i Göteborgs Basketfestival. Sedan är det dags att njuta av sommarlovet och se fram emot nästa säsong. Glöm inte att fortsätta öva på alla moves ni har lärt er under säsongen även under sommaren:)

Terminsstart och träningstiderna för nästa säsong kommer läggas ut på hemsidan inom kort. Det finns ett stort intresse för att spela basket och vi har en lång väntelista på barn som vill börja i Basketskolan. Vi kommer därför skicka ut återanmälan till alla barn i Basketskolan inför nästa termin. Om ni redan nu vet att ert barn inte kommer fortsätta nästa termin uppskattar vi om ni meddelar oss direkt på This is a mailto link    

Under årsmötet var det flera föräldrar som var intresserade av att starta en vuxengrupp till hösten med träningar måndagar 20:30 – 22:00. Vid intresse hör gärna av er till oss på This is a mailto link snarast.

Vi önskar er alla en fantastisk sommar!

 /Tränarna och styrelsen

Skribent: Emma Addleton
E-post: Adressen Gömd
Om ni vill rapportera felaktigheter eller bra saker som ni återfinner på denna plats, är ni välkomna att kontakta iThis is a mailto link

 

Köp dina klubbkläder hos:

Bildresultat för 2win logo

 

     
     
     

Postadress:
Partille BBK - Basket
Box 2073, Lärdomsvägen
43302 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra idrottshall, Lärdomsvägen
43302 Sävedalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@partillebasket....

Se all info